Orbán Viktor válaszol a világ leghitványabb ellenzékének – 2022.06.27

Orbán Viktor válaszol a világ leghitványabb ellenzékének – 2022.06.27

Turn Off Light
Auto Next
More
Add To Playlist Későbbi videók
Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

A miniszterelnök hétfő délután az azonnali kérdések és válaszok órájában beszélt a parlamentben.
Orbán: háromszor 10 százalék a pedagógusoknak biztos!

Harangozó Tamás ( MSZP ) az oktatásról, egészségügyről, a rendvédelmisekről kérdezte a miniszterelnököt, mint mondta, kórházi osztályokat zártak be, több száz rendőr adta be június 1-től a leszerelési kérelmét. “Pislákoló fény sincs az alagút végén”, “egy huncut fillérjük” sem marad, lesz-e korrekció, béremelés a tanárok, egészségügyiek, rendvédelmisek számára?

Orbán Viktor erre azt mondta, köszöni a gratulációt a választási győzelemhez, és emlékeztette a szocialista politikust: 55 – 35-re a Fidesz-jelölt győzött a körzetében a választáson. A miniszterelnök a kérdésre válaszolva kijelentette: “a pedagógusok biztosan kapnak 3-szor 10 százalékos béremelést”. Az ápolónők esetében 70 százalékos béremelés volt, “és igen jobb lett volna 140” – fogalmazott Orbán Viktor, utalva a háborús helyzetre, de mint mondta, ‘23-ban még lesz orvosbéremelés is. Fontosak a rendőrök, ennek az évnek az elején hathavi fegyverpénzt kaptak – hívta fel a figyelmet a miniszterelnök.

Az MSZP-s politikus erre azt mondta: szomorúan hallotta, hogy a miniszterelnök nem ígért semmit. Harangozó Tamás Pintér Sándort idézte, aki illetményrendezést szorgalmazott. Bizisten támogatjuk! De nincs ilyen javaslat, és nincs elég orvos, ápoló pedagógus.

A miniszterelnök a viszonválaszában kijelentette: csak a rend kedvéért szóvá tette, a baloldali kormány idején elvettek egy havi fizetést a tanároktól, egészségügyiektől, bezárták az iskolákat, “a tények fedezete nincs ott az ön szavai mögött” – mondta az MSZP-s politikusnak. Minden területen készülünk béremelésre – jelentette ki, de ez a háborús helyzettől és a gazdaság növekedésétől függ.

“Egy biztos, önökre nem, de ránk a magyar emberek számíthatnak”
– jelentette ki Orbán Viktor.

Videó forrás: vadhajtasok.hu

Leave your comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük