Egy algériai migráns betör egy ír állampolgár otthonába.

Egy algériai migráns betör egy ír állampolgár otthonába.

Turn Off Light
Auto Next
More
Add To Playlist Későbbi videók
Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Egy algériai bűnöző, akit az állam nem tudott kitoloncolni több bűncselekménye miatt, egy késsel felszalad egy létrán egy lakásba, hogy támadjon egy svéd exbarátnőre.
Ír Szabadság Párt:
“Nem szeretnénk ilyen jellegű bűncselekményeket látni Írországban. Senkit sem szabadna beengedni az országba, aki büntetett előéletű. Minden nem-ír állampolgárnak, aki itt bűncselekményt követett el, azonnal ki kellene toloncolni.”
Egy algériai bevándorló nem tudta elfogadni, hogy svéd barátnője szakított vele. Egy létrát vett fel, felmászott az apartmanba, ahol lakott, és megpróbált támadni egy kővel és egy késsel felfegyverkezve. Ismét mutathatunk egy videót a támadásról, amit az exbarátnője barátjának barátja készített otthon.
Az idei év május 25-én történt, hogy a 26 éves Mohammed Amana, Algéria állampolgára, megtámadott egy svéd nőt Orreforsban, a Nybro községben.
Az a nő, aki szakított Mohammed Amanával, ideiglenesen egy férfi barátjával volt. A migráns keresni kezdte őt, majd egy konyhakéssel támadt rá, erről a Samnytt nemrégiben beszámolt.
Az exbarátnő barátja: Megszúrt késel, megszúrt késel, egy nagy húsvágó késsel – kiáltotta az exbarátnője barátja.
Mohammed: Wallah, megöllak!
Nézd meg a videót a lakásból:
“Újra vizsgálat
Mohammed Amanát két év börtönbüntetésre és tíz évig tartó Svédországba való visszatérési tilalomra ítélték. Mindezt annak ellenére, hogy nem ez az első alkalom, hogy kitoloncolásra ítélték a bevándorlót.
Az előző kitoloncolást sosem hajtották végre, és helyette Mohammed Amana maradt Svédországban, és az elmúlt években több új bűncselekményt követett el az országban, amiért elítélték. Még meg kell nézni, hogy a legújabb kitoloncolást végrehajtják-e.
Múltja van erőszakossággal, és már korábban is megsértette a kitoloncolási határozatot.
A videót készítő férfit megszúrta, amikor megpróbált védelmezni a nőt.
A támadót elkapta és csak két év börtönbüntetésre ítélték. Szánalmas és gyenge.”

Leave your comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük