Azt akarják nekem megmondani, hogy… LMBTQ fasiszták!

Azt akarják nekem megmondani, hogy… LMBTQ fasiszták!

Turn Off Light
Auto Next
More
Add To Playlist Későbbi videók
Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Azt akarják nekem megmondani, hogy teljesen normális az, hogy ha a gyermekeinket körülveszi a gender őrület. Mondjátok meg nekem őszintén! Egy gyermek a libikókára való, vagy magukat nőnek érző transzszexuális férfiak ölébe? Szerintem egyértelmű a válasz!
Képzeljünk el egy lépcsőt, aminek a lépcsőfokait elkezdték lerakni. A nyugati országok zömében, már jóval előttünk járnak, már a 10. lépcsőfokot is lerakták. Ezen a lépcsőfokon az olyan óvodák szerepelnek, ahol a transzszexuálisok abnormalitást reklámoznak a kicsiknek. Nálunk még csak a legelső lépcsőfok található. Ezen a legalsó lépcsőfokon szerepel az évenkénti melegfelvonulás, a padok szivárványosra festése és az egyre több és több olyan tartalom amiben homoszexuálisokat és transzszexuálisokat reklámoznak.
Mikor jobb tenni valamit? Amikor még csak az első lépcsőfokot építik, vagy amikor a 10.-et? A könyvek lefóliázására úgy kell tekintenünk, hogy már most csírájában el akarjuk fojtani a baloldal által annyira kedvelt LMBTQ minden kezdeményezését! Egyik pillanatban még csak egy ártatlannak tűnő könyv, mint a Meseország mindenkié, a másik pillanatban pedig már Transzszexuálisok ringatják a gyermekeinket az ölükben, mert óvónőnek érzik magukat.
Na pont ez ellen küzdök én!

Leave your comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük