Loading...

A győzelem napját ünneplő oroszokat tepertek le a német rendőrök Németországban. Vissza a NÁCI-korszakba?

Visszatér Németország a NÁCI elveihez? A győzelem napját ünneplő oroszokat tepertek le a német rendőrök. Eljárást indítottak azok ellen, akik ki merték bontani az orosz százlót. Németország visszatért a náci korszakába!

Így ver át minket a média. Már semmit sem lehet elhinni?

A technika fejlődése lehetővé tette azt, hogy már a saját szemünknek sem hihetünk ami az internetet illeti. Egy ügyes felhasználó egy számítógépes programmal úgy manipulálhatja a videókat, ahogy az neki tetszik.

Mariupolt félelemben tartották az ukránok. Egy civil története..

Egy mariupoli civil elmesélte azt a történetet, ahogy az ukrán katonaság a félelem szorításában tartotta az egész várost. Arról, hogy fosztogattak, emberekre lőttek, és lakóépületeket lőttek tankokkal. Emlékeztetett arra is, hogy március közepén ukrán fegyve...

2014 -es Donbasszi népirtás. Az Ukrán kormány fegyverekkel verte le a szakadárokat.

2014-ben Moszkva hiába kérte a nyugatot hogy gyakoroljanak nyomást Ukrajnára hogy az fejezze be a népirtást Donbasszban, nem történt semmi. a NATO behunyta a szemét. 8 év elteltével is próbálnak úgy tenni, mintha meg sem történt volna.

Így születnek a nácik Ukrajnában.

Már régóta ismert hogy léteznek náciképző táborok, melyek gyerekeket programoznak nácikká. Ezek a gyerekek felnőnek, és olyan szörnyűségeket tesznek mint a 2014-es Donbaszi népirtás. Ez Ukrajna valódi arca amit a nyugati média álszent módon eltitkol....