Loading...

  Feltételek

  Felhasználási feltételek

  A MatrixHungary egy hírportál, és videó hírszolgáltatás. Arra van, hogy a felhasználók feltölthessék videóikat, és megmutathassák másoknak. Alkalmas továbbá egész estés filmek megtekintésére. Szerkesztőink egy anonim privát klub tagjai, akik a szólásszabadsággal élve mondják el véleményüket főként politikai és társadalmi témákkal kapcsolatban.

  Előfordulhat hogy általános felhasználóknak feltöltési jogot adunk, hogy videóikat megjelenítsék nálunk.

  Az MatrixHungary a felkerülő tartalmakat kifejezetten nem ellenőrzi, felettük törvényességi felügyeletet nem gyakorol, sem szerzői és szomszédos jogi, sem személyiségi jogi, sem egyéb tartalmi szempontból. Ugyanekkor vállalja, hogy amennyiben bármilyen tartalmával kapcsolatban harmadik személy hitelt érdemlően igazolja, hogy az számára jogsérelmet okoz, úgy legfeljebb 72, de jellemzően inkább 24 órán belül a tartalmat a felületeiről eltávolítja. Kapcsolattartói Email: matrix@matrixhungary.hu

  A MatrixHungary felhasználójaként te elfogadod az alábbi Felhasználási feltételeket.

  A MatrixHungary 14 évnél idősebb nézőknek ajánljuk. Korhatár-besorolást nem alkalmazunk, mivel nem ismerjük megbízhatóan a feltöltött videók tartalmát, így gyerekeknek a felügyelet nélküli böngészést nem javasoljuk.
  Ha ellenőrzésünk során +18-as korhatárbesorolású tartalmat találunk, azt minden esetben a videó oldalán jelezzük.

  Az erotikus tartalmakat nem engedünk megjeleníteni. Az ilyen tartalmakat töröljük.

  A Feltöltő felelős minden tartalomért, amit a MatrixHungary videóportálon (media.matrixhungary.hu) elhelyez, legyen az videó, kísérő szöveg, leírás, címke, hozzászólás vagy bármi egyéb, ami most nem jutott eszünkbe, vagy később találjuk fel.

  A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a MatrixHungary-t, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, válogatásait, stb.) különböző internetes oldalakon vagy a hagyományos elektronikus médiában megjelenítse.

  A videók környezetében hirdetések lehetnek láthatók. Ezek tartalmáért az MatrixHungary minden felelősséget kizár, kivéve a saját hirdetéseinket.

  Milyen videókat tölthetek fel?

  Tartalmi szempontból
  Mindenekelőtt olyat, ami a tiéd. Bármit, aminek a jogaival rendelkezel, vagy te magad csináltad, vagy amiről tudod, hogy szabad felhasználású, és senkinek sem sérted semmilyen jogát a publikálásával. Mindenek előtt csak és kizárólag a MatrixHungary stílusával, foglalkozásával megegyező videók tölthetők fel, melyek nem sértenek jogszabályt. Minden egyéb tartalmat törlünk, majd figyelmeztetjük a felhasználót. Többszöri figyelmeztetés után megvonhatjuk a videófeltöltés jogát!


  Megváltoztathatjátok-e a videómat?
  A videót magát nem, de – abban az esetben, ha kiemeljük címlapra, hírlevélbe vagy egyéb ajánlófelületre – a címét, leírását és címkéit átszerkeszthetjük.

  Technikai szempontból
  Milyen fájlt tölthetek fel?
  A MatrixHungary rendszere mp4 videóformátumot fogad be.
  Ha a videód nem mp4 formátumú, kérünk konvertáld át a megfelelő formátumba, majd úgy Töltsd fel.

  Mekkora méretű videót tudok feltölteni?
  Egyenlőre 100 mb a korlát, melyet későbbiekben bővíteni fogunk.

  Miért használjam pont a MatrixHungary videóportált?
  Mi azért jöttünk létre, hogy olyan információkat tegyünk publikussá melyeket a főáramú média elhallgat, elferdít, vagy hazugságként közöl.
  Ha te is így gondolkodsz mint mi, és a célod ugyanaz, akkor a videómegosztó ingyenes szolgáltatásunk a legmegfelelőbb számodra.
  Nálunk nincs cenzúra, mint a legnagyobb közösségi portálon, és videómegosztón.

  Kérdésem van! Hol tehetem fel?
  Használd a Contact menüt, vagy írj Emailt.: matrix@matrixhungary.hu

  Kommentálni lehet?
  Regisztráció nélkül szabadon hozzá tudsz szólni bármely cikkhez, és videóhoz.
  Arra kérünk, hogy a kommentjeid legyenek kedvesek és konstruktívak. Ne írj olyasmit, amit a saját videód alatt nem szívesen látnál. Ne káromkodj, udvariatlankodj és ne szpemmelj. A hozzászólásokat az adminisztrátorok törölhetik, minden különösebb magyarázat nélkül.

  Nem működik!
  Törekszünk a megbízható működésre, de mivel oldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, így előfordulhatnak galibák. Az esetleges működési zavarokért és az ezekből levezethető károkért nem vállalunk felelősséget.


  Letörlődött egy videóm
  A legvalószínűbb, hogy a videód sértette a felhasználási feltételek valamelyik tartalmi irányelvét. Ha azt látod a hűlt helyén, hogy az eltávolításának ez az oka, akkor helyben is vagy. Ha hibáztunk, benéztünk valamit, írj nekünk a MatrixHungary@Matrix.hu -ra, és ne felejts el linket küldeni, hogy tudjuk, miről van szó. Ha a film egyszerűen csak eltűnt, minden magyarázat nélkül, akkor technikai malőr történhetett. Ez nagyon valószínűtlen, de az elvi lehetőségét nem tudjuk kizárni, és ilyenkor az együttérzésen túl sajnos nem tudunk kárpótolni.

  Mindenem törlődött!
  Ez úgyszolván lehetetlen, hacsak nem szegted meg következetesen a felhasználási feltételeinket. Ha ezt tetted, nincs okod csodálkozni. Ha ártatlannak érzed magad, írj nekünk. Jogorvoslattal nem szolgálhatunk, szolgáltatóként fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármilyen felhasználói tartalmat töröljünk, és kizárunk minden ezzel kapcsolatos felelősséget.

  Kínos helyzetben látom magam egy videón, kit pereljek be?
  Aki előtt kínosan viselkedtél, és ezt felvette. Mi nem ismerünk, nem tudjuk, hogy neked mi a kínos, és nem is tudjuk ellenőrizni a feltöltött videókat. Egyetlen dolgot tehetünk: ha hitelt érdemlően igazolod, hogy jogsérelmet okoz neked egy nálunk futó videó, akkor leszedjük. Ezen túlmenően semmilyen felelősséget nem vállalunk. Olyan vagyunk, mint a papírgyár az újsághoz képest, mi nem a tartalmat készítjük, csak a felületet adjuk.